maanantai 14. tammikuuta 2019

TYÖSSÄOPPIMINEN PÄHKINÄN KUORESSA

Toinen työharjoitteluni loppui jo joulukuussa ennen joululomaa ja tässä tohinassa unohdin julkaista sen millaista toinen harjoittelu toi minulle. Millainen toinen harjoittelu on ollut, mitä olen tehnyt, mitä oppinut ja mitä haluaisin kehittää?

Harjoitteluni oli todella monipuolinen, jossa pääsin kehittämään paljon jo osattuja asioita kuten graafistasuunnitteua, asiakaspalvelua ja myymälätyöskentelyä. Niinkuin jo edellisen harjoittelun postauksessa sanoin aina voi kehittää ryhmätyötaitoja niin näitä olen saanut myös kehittää tässä harjoittelu paikassa. Olen näiden kahden edellisen harjoittelun aikana löytänyt vahvasti sen oman polun johon en uskonut päätyväni, joka on graafisen, somen ja kuvauksen puoli. 


Mitä olen tehnyt harjoittelun aikana näin kokonaisuutena:

- tuotekuvia, kuvien ottaminen, muokkaaminen ja nimeäminen.
- tuotteiden lisääminen verkkokauppaan ja verkkokauppa tilauksien hoitaminen
- myymäläesillepanot, alku viikkojen aikana tein merinopannoista ja boxereista esillepanon, lisäksi
tein myös näyteikkunan kimonosta ja esillepanon kalentereista. Lisäksi uudistin myymälä lastenvaate puolta ja järjestelin koruhyllyn uudelleen.
- graafisia töitä, hiusdonitsien hintajuliste ja puhekupla-juliste. Lisäksi tein myös hintalappuja myyjäisiin ja myymälään.
- Messurakennusta, osaavanainen messut, myllyn ja skanssin joulumyyntipiste.
- myymälätyöskentely, joka on pitänyt sisällään asiakaspalvelua, myymälän siistimistä, hyllyjen täyttämistä ja myymälän avaamista ja sulkemista.

Tätäoli minun harjoitteluni Punaisella norsulla. Jos olisin jatkanut harjoittelu paikassa harjoittelun jälkeen lähtisin kehittämään kiinnostuksen kohteen taitoja eli graafista, somea ja kuvausta. Opettelisin löytämään yrityksen tarpeet paremmin ja nopeammin, vaikka tätä jo opin hieman harjoittelun aikana. Nyt sitten taas jatketaan opintoja eteenpäin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti