sunnuntai 25. marraskuuta 2018

NELJÄS VIIKKO

Neljäs harjoitteluviikko meni hurjaa vauhtia, mutta hommaakin oli todella paljon ja kiirettä piti sillä viime viikolla avattiin kauppakeskus Myllyyn Turku desing now joulu tori ja sinne tarvittiin vaikka mitä.

Alkuviikosta aloin luomaan hintalappuja tuotteille, joita oli tulossa Myllyyn. Tein hintalapuista neljä erilaista vaihtoehtoa josta yksi valittiin. Tästä tein sitten jokaiselle tuotteelle neliön mallisen hintalapun ja jokaiselle korvakorulle pyöreän. Hintalaput oli tulostettava ja laminoitava.

IMG_20181114_152110


Lähdin keskiviikkona myymälän sulkemisen jälkeen Myllyyn rakentamaan myyntipistettä liikkeen yrittäjän kanssa. Kauppakeskus toivoi, että rakennus tapahtuisi 21 jälkeen, jolloin asiakkaista ei olisi paikalla. Liikkeen yrittäjä oli tehnyt esillepanosta suunnitelma ja lähdimme yhdessä toteuttamaan, pääsin tekemään samanlaista korutelinettä mikä meillä oli ensimmäisen viikon messuilla mukana.

Punainen_norsu_visualisti_myllyn_myyntipiste

Kävimme seuraavana päivänä läpi mitä kaikkea Myllyyn oli vielä vietävä ja mitä kaikkea sieltä puuttui. Minun hommaksi tuli kasata pari hintajulistetta. Hiusdonitseille jokin leikkisä ja huomiota herättävä, lisäksi myös mainosbanderollista valmistettu toilettipussi tarvitsi kans vähän jotain missä tulisi ilmi ekologisuus ja kierrätys.

Aloitin hiusdonitseista ja katsellessa hetken aikaa pinterestiä keksin täydellisen idean, jolla herättää ohikulkevien huomio! Värikäs ja 80-90-luvun tyylinen juliste, jossa käytettäisiin memphis tyyliä ja tekstinä olisi "Back to 90's". Lähdin tällä liikkeelle ja loppu tulos oli omasta mielestä huikea, vaikka omaa tyyliä tämä ei olekaan, niin aivan varmasti saa nostalgiset fiilikset monille vanhoille hiusdonitsi tytöille!

Punainennorsu_hiusdonitsi_hintajuliste

Puhuimme jo myllyssä banneripussiin tulevasta julisteesta, että se voisi olla puhekupla jossa sanottaisiin esim. "Minut on valmistettu mainosbanderollista". Tätä tehdessä päädyimme kuitenkin tekstiin "Mä oon eko, oo säkin!". Lopputuloksena oli yksinkertainen puhekupla jossa tehosteena on fonttien asettelu ja puhekuplan varjo.

puhekupla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti