tiistai 23. lokakuuta 2018

VIIMEINEN VIIKKO

MBakeryn viimeinen viikko meni nopeasti ja takana on nyt aivan uskomaton harjoittelu jakso. Lisäksi takana alkaa olemaan jo syysloma ja viimeisen viikon projektit jäi päivittämättä flunssan ja kuumeilun takia. Nyt kuitenkin pääsette vihdoin ja viimein näkemään mitä sain viimeisellä viikolla aikaiseksi.

Viikko alkoi sillä, että laitoimme kaikki keskeneräset työt kasaan ja viimeistelimme ne loppuun. Lisäksi jaoin erikansioihin työt yritystä varten, jotta yrityksellä olisi ne helposti käytettävissä lähtöni jälkeen.

Alkuviikon aikana sain myös tehtäväksi suunnitella Halloweenia varten A4 kokoisen julisteen, facebook bannerin, mainostaululle materiaali ja vielä juliste leipomon kahvilalle. Mainostaulun ja leipomon julisteen koon sain valmiina, mutta A4 ja facebook koot oli ensin tarkistettava netistä.

Lähdin suunnittelemaan ensin millaiset julisteet tekisin, työssä oli käytettävä Halloween kakkua tai leivosta ja tekstinä sai käyttää halloweeniin sopivaa fonttia, lopuksi toivottiin myös värimaailmaksi oranssia ja mustaa. Hain ensin inspiraatiota pinterstin kautta, josta sain idean tehdä kurpitsat julisteeseen.

              Halloween_vaihroehto1

Ensimmäinen työni oli enemmän tumma, joka ei ollut hirveästi MBakeryn tyyliä. Lähdin tekemään samaa asettelua valkoiselle pohjalle. tein Illustratorissa kehykset ja sovittelin työhön kurpitsat jotka olin tehnyt photoshopissa piirtämällä. Vaihdoimme vielä tekstit ja käytimme vain yhtä halloween fonttia työssä. Pienien korjauksien ja asetteluiden jälkeen syntyi MBakeryn tyylinen juliste, joka päätyi omien parhaiden töiden joukkoon!

              Halloween_A4_w210mm_h297mm


Loppu viikosta otin myös kuvia ja videoita leipomolta, kun kakkuja ja leivonnaisia koristeltiin. Näin kului minun harjoitteluni MBakerylla. Harjoitteluni oli opettavainen ja työporukka oli erittäin mukavaa! Nyt jatketaan sitten uusien tuulien suuntaan.

IMG_1576

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti