maanantai 29. lokakuuta 2018

TYÖSSÄOPPIMINEN OSA 2; PUNAINEN NORSU

Ensimmäisen harjoittelun ja syysloman jälkeen siirryin suoraan uuteen harjoitteluun yritykseen nimeltä Punainen norsu. Punainen norsu on egolokinen lasten vaateliike, jossa tuotteet on yrityksen omalla ompelimolla tehtyjä. Heidän tuotteensa on kotimaisia ja niissä on ajateltu ekologisuutta ja kierrätystä teon aikana. Monet tuotteista on tehty kankaiden jämäpaloista ja käytetty hyödyksi muuten roskiin menevää tavaraa.

IMG_2675

Tämä työssäoppimis paikka antaa alustavasti mahdollisuuden oppia sosiaalisen median taitoja, messusuunnittelua ja lisäämään osaamista graafisen suunnittelun puolella. Olemme alustavasti puhunut siitä, että tulisin auttamaan todella paljon messuilla ja sosiaalisessa mediassa tulevan harjoittelun aikana.

Pinainen norsu_myymälä

Odotan itse oppivani uutta ja varsinkin messu suunnittelusta, joka on ollut myös yksi kiinnostuksen kohtani. Haluan myös oppia viime harjoittelusta jäänyttä yrityksen tarpeen löytämis taitoa, mitä yritys tarvii ja mitä minä voin heille tarjota? Toivon myös pääseväni kehittämään paljon jo opittuja taitoja, kuten kuvaamista ja graafista suunnittelua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti