torstai 11. lokakuuta 2018

SEITSÄMÄS VIIKKO

Alkuviikosta tein nopean Facebook bannerin MBakeryn yhdelle kahvilalle. Minulle annettiin esimerkki millainen se voisi olla ja mitä kuvaa voisi käyttää pohjalla. Tein näillä tiedoilla alun ja pätin tehdä bannerista samanlaisen asetteluineen, kuin muutamassa muussakin kakkubuffa julisteessa olin käyttäny. Facebook banner oli tosiaan aiheeltaan kakkubuffa, joten nyt kaikki kakkubuffa julisteet ja muut ovat samanlaisia! Loppuviikosta muokkasin banneria, niin että siinä olisi vähemmän tekstiä sillä Facebookin markkinoinnissa on tietty teksti määrä mikä bannerissa saa olla, jotta sitä voidaan markkinoida.42987185_2140691729481005_2209174170237927424_n Kakkubuffa_Facebook_banner

Viikon tavoitteena minulla oli päästä yhteisymmärrykseen videon editoinnin maailmasta. Latasin koneelleni Adoben Premiere Pro ohjelman, mutta jo ohjelman avatessa meni sormi keskelle suuta ja mietin miten koko ohjelma edes toimii. Minun oli saatava ihan yksin kertainen video tehtyä, olin valmiiksi kuvannut jo videon josta piti leikata keskeltä pätkä ja nopeuttaa video niin että se ei olisi liian pitkä sosiaaliseen mediaan. 

Vaikka olin ihan ymmälläni koko ohjelmasta päätin avata itselleni Youtuben ja sieltä ohje videon kuinka kyseinen ohjelma toimii. Löysin yhden hyvän videon jossa oli todella paljon saatu perus ohjeita mahtumaan 30 minuuttiin.

Vieon löydät tästä linkistä: https://youtu.be/jVVVOo8LIlA

Lisäksi muutaman etsiskelyn jälkeen löysin toisenkin videon josta oli myös paljon apua.

Videon löydät tästä linkistä: https://youtu.be/jdN-Rs-3uok

Suosittelen vilkaisemaan, jos vähänkään kiinnostaa kokeilla videoiden editointi Premier Pro ohjelmalla! Lisäksi samankaltaisi videoita oli todella paljon enemmänkin.

Perehtymisen jälkeen lähdin kokeilemaan käytännössä miten kyseinen ohjelma toimii ja sain videosta sellaisen kun piti. Kaikki ei ole vielä täysin selvää tuon ohjelman kanssa, mutta olen päättänyt olla luovuttamatta ja katsoa millaista muuta videota saisin sillä aikaiseksi! Sain kuitenkin muutaman kakun koristelu videon aikaiseksi, näistä videoista leikkasin kohtia pois jossa ei tapahtunut mitään tai kamera heilui liikaa. Lisäksi nopeutin videota niin, että se kesti alle minuutin ja tämän lisäksi muokkasin hieman videon kuvan värejä ja kirkkauksia.

Videot julkaistaan myöhemmin.Innostusta alkoi löytyä videon editoimisen suhteen jopa niinkin paljon, että aloitin kuvattuja videoita yhdistämään ja luomaan niistä videota. Tässä olisi yksi taito lisää jonka haluasin oppia!

Viikon aikana kävin myös vähän kuvaamassa leipomon puolella, sillä kyseisellä viikolla olisi luvassa kansainvälinen korvapuusti päivä, jolloin Mbakeryn pisteillä olisi myynnissä perinteisiä korvapuusteja. Näistä olis saatava sosiaaliseen mediaan kuvaa, joten kävin nappasemassa niitä kahtena päivänä. ensin raaoista pullista ja lopuksi tuoreista pullista!

korvapuusteja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti