tiistai 30. lokakuuta 2018

ENSIMMÄINEN VIIKKO

Ensimmäinen viikkoni alkoi tietenkin perehdytyksellä, jossa tutustuin kaupan tapoihin ja tuotteisiin. Opettelin heidän kassan käyttöä ja kävimme vähän läpi millaisia projekteja minulle on suunniteltu tulevalle työssäoppimis jaksolle.

Aloitin viikkoni heti työn tohinalla ottamalla yritykselle tuotekuvia. Yritykseltä löytyi valkoiset taustat, joita käytin kuvien otossa. Tuotekuvia tuli uusista tuotteista ja sellaisiata mitä ei oltu vielä keretty julkaisemaan verkkokaupassa. Kuvien jälkeen muokkasin kuvat koneellani ja lopuksi pääsin myös opettelemaan miten kuvat laitetaan yrityksen verkkokauppaan.
punainen norsu_Bella_korvakorut
Aloitin ensimmäisen viikon aikana suunnittelemaan Mini Setti-purkin ulkoasun suunnittelua. Purkki sisältää tumput ja pipon, joka on tarkoitettu esimerkiksi lahjaksi vastasyntyneelle lapselle. Tein purkista muutaman luonnoksen paperille, josta sovimme mitä lähden kokeilemaan koneella.

Tämän projektin jouduin kuitenkin jättämään sivulle, kun yritykselle tulikin yllätys lähtö messuille. Aloitin viikkoni siis erittäin hektisesti ja oikein kunnon rysäyksellä, kun minut vetästiin oitis mukaan messupisteen suunnitteluun. 

Viime viikonloppuna Turussa järjestettiin Terve olo ja osaava nainen messut, jonne yritykselle tarjottiin viimetingassa yrittäjä naiset säätiön kautta pöytää, jonka asettelua pääsin hieman suunnittelemaan. Myyntiin oli tulossa uudet hiusdonitsit, pannat ja kaulurit, miesten boxerit, korvakoruja ja muutamat pipot. Pöydälle oli tulossa korkea ritilikkö laatikko, johon sai laitettua koukkuja ja ripustettua korvakorut, donitsit, pannat, kaulurit ja pipot roikkumaan. Suunnittelin messuille tulevaa asettelua ensin myymälässä.

Pinainen norsu_messupiste

Ennen messuja oli myös paljon hommaa, asettelua oli hieman mietittävä ja kaikki myytävät tuotteet kuin myös erilaisia tarvikkeita oli kasattava valmiiksi. Veimme tavarat päivän ennen messuja messukeskukselle ja kokosimme pöytää jo hieman, mutta tuote puutoksien ja koukkujen puutteen takia emme voineet rakentaa pöytää kokonaan valmiiksi. Menin sitten perjantai aamuna tavaroiden kanssa messukeskukselle rakentamaan pöytää ja myymään tuotteita messuilla.

Tämä oli kyllä paras tapa aloittaa harjoittelu, rysäyksellä suoraan hommiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti