sunnuntai 23. syyskuuta 2018

NELJÄS VIIKKO

Neljäs viikkoni harjoittelussa alkoi tosca- ja mansikka-vanilja pitkon ulkoasun viimeistelyllä. Ostimme kuvat työtä varten, jolloin pääsin työn touhuun. Joistakin kuvista oli leikattava taustat pois ja asetelua piti vähän säätää. Tällä alkoi minun viikkoni harjoittelusta.

Kun ulkoasu oli viimeistelty ja työ jäi sivulle odottamaan tekstejä aloin suunnittelemaan M Kitchenille lounas ja viikonloppubuffet julistetta. Julisteiden tarjoitus olisi olla M Kitchenin tyylisiä eli väri maailma olisi musta, valkonen, betoni ja ruosteen värillä. Aloin suunnittelemaan julisteita ensin hakemalla inspiraatiota ja testailemalla eri tausta vaihtoehtoja MBakeryn omista kuvista. Kokeilin ensin monia vaihtoehtoisia asetteluja joita voisi käyttää.

              TESTI 2         TESTI

Sain ideaksi haarukat ja veitset, jotka voisivat tulla työhön tuomaan vähän eloa. Tein haarukan ja veitsen Illustratorilla ja sitten vein ne työhän aseteltavaksi. Keksimme laittaa ruokailuvälineet ristiin ja keskelle työtä lounas ajan välin. Tällöin tästä työstä tuli valmis ja jatkoin vielä viikonloppu brunssin julisteen tekoa. Päädyin pohjaksi laittamaan ruosteen värin ja elävöitin tätä julistetta enemmän kehyksien avulla.

              lounasjuliste_betoni         Brunssi_juliste_ruoste

Seuraavaksi pääsin suunnittelemaan vähän isompaa projektia nimittäin BUSSIMAINOSTA! Olin täysin täpinöissäni kun minulta kysyttiin, että olisinko halukas suunnittelemaan Tampereelle bussi mainosta heidän uudesta leipomosta. Aloin suunnittelun sillä, että katsoin googlen kuva haun kautta millaisia mainoksia muilla on ollut täällä Suomessa kuin myös ulkomailla. Lähdin sitten kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja. Pohdimme yhdessä markkinointipäälikön kanssa millainen mainos voisi olla ja miten mainos olisi huomiota herättävä, selkeä ja kaikki tarpeellinen näkyisi ohikulkijalle.

Mainos tulisi bussin peräosalle ja saimme mitat, kuin myös pohjan siitä missä kohtaa bussissa leikkautuu jokin pois. Lähdimme kokeilemaan sellaista vaihtoehtoa, jossa taka osa jakautuisi kahtia ja toisella puolella olisi pari tuote kuvaa ja toisella puolella tekstit yrityksen lilalla pohjalla. Lopulta jätimme työn hautumaan mieleemme viikonlopun yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti