sunnuntai 2. syyskuuta 2018

HARJOITTELUPAIKKANA MBAKERY

Kesälomien jälkeen aloitin harjoittelu jaksoni turkulaisessa leipomossa nimeltä MBakery, jossa teen heille erilaisia graafisia töitä ja kuvauksia heidän leipomosta sekä eri toimi pisteiltä.

44313045632_7c3da7f9a1_o

MBakery on kondiittoria, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta, aidoista raaka-aineista valmistettuja ja ammattitaitoisia tuotteita. MBakeryllä on leipomon lisäksi kaksi kahvilaa Turun kauppahallissa ja ostoskeskus Myllyssä Raisiossa, lisäksi tuotteita löytyy useilta jälleenmyyjiltä Turusta ja pääkaupunkiseudulta. Lisäksi Aboa Vetus & Ars Novan aulatilasta löytyy heidän kahvila-ravintola M Kitchen, josta saa laadukkaan ja kattavan luonas listan arkisin, viikonloppubrunssia kuin myös juhla- ja kokoustilat.

Tutustu yritykseen ja heidän valikoimaan heidän nettisivuillaan: www.mbakery.fi

Päädyin hakemaan harjoittelu paikkaa kyseiseltä yritykseltä oman kiinnostuksen leipomista ja yritystä kohtaan. MBakery on minulle tuttu jo Suomen paras leipomo ohjelman kautta ja tuotteitakin on tullut testailtua jonkin verran näiden vuosien aikana mitä olen Turussa asunut.  Lisäksi kiinnostus hakemaan tätä harjoittelu paikkaa syntyi keväällä kuvausjärjestelyn merkeissä, jossa aloin miettimään voisiko ensimmäinen harjoittelu paikkani olla jokin muu kuin myymälä. Näistä se ajatus sitten lähti.

Toivon tulevalta harjoittelu jaksoltani lisää osaamista ja uusia näkökulmia graafiseen työhön ja kuvaamiseen. Haluan harjoitteluni aikana löytää yhteisen sävelen oman tyylin ja yrityksen tyylin väliltä ja tuntemaan yritystä paremmin. Haluan kehittää jo opittuja asioita ja kehittämään uusia taitoja ja osaamista kyseiselle alalle. En ole vastaavan laista työtä tehnyt koskaan ennen aikaisemmin, joten haastetta riittää varmasti ja uusia oppeja tulee takulla mukaan. Toivon ennen kaikkea harjoittelulta loistavan kokemuksen itselleni kuin myös yrityksellekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti