keskiviikko 22. elokuuta 2018

UUDET PIKNIK KUVAT JA VÄLIRAPORTTI

Koska piknik kuvat olivat ihan selkeästi käyttökelvottomia kuvia laitoin asiakkaalle pelkästään syntymäpäivistä kuvia väliarviointiin. 

Ennen palautteen saantia otin uudet piknik kuvat ja kasasin hieman isomman apu joukon itselleni. Tarvitsin käsimallin, joka oli jo edellisissä kuvissa ja lisäksi tarvitsin henkilön joka piti auringon edessä varjostinta, jotta kuvat eivät palaisi puhki uudelleen. Jälleen kerran oli suotu kaunis kuvaus ilma.

IMG_9493 IMG_9605

Kuvat onnistuivat tällä kertaa hyvin, eikä kuvat palanut. Lähdin tyytyväisenä valitsemaan kuvat ja muokkaamaan niitä. Odotin myös asiakkaalta palautetta syntymäpäivä kuvista.

Palaute tuli sähköpostiini tiistai päivänä, jossa kerrottiin että kuvista löytyy sitä fiilistä mitä ne haluavat, mutta hillopurkin reunat pitäisi olla siistit ja he halusivat raparperimehusta haalean vaalean punaista. Lisäksi he toivoivat kuviin rauhallisempaa taustaa, sillä nyt kuvissa oli myös omaankin silmään liikaa kaikkea. Palauteen perusteella lähdin ottamaan kummastakin aiheesta uusia kuvia! Piknik kuvat menivät myös uusiksi likaisen hillopurkin takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti