keskiviikko 22. elokuuta 2018

TYÖN SUUNNITTELU

Asiakaskäynnin jälkeen kävimme ryhmän kanssa läpi asiakaskäyntiä. Teimme yhdessä muistiinpanoista maidmapin, joka on hyvä muistutus aina siitä mitä meiltä toivotaan ja mitkä ovat meidän tavoitteet. 

Kertauksen jälkeen lähdin suunnittelemaan omia kuvauksia ja millaista teemaa lähtisin toteuttamaan. Inspiraatiota ja ideoita haen eniten blogeista, pinterestistä ja aiheisiin liittyvistä lehdistä kuten ruoka lehdet.

Keksin ideoinin aikana erilaisia teemoja, joista innostuin itse todella paljon. Teemoina mietin syntymäpäiviä, piknikiä, vehveli tai lettu buffettia ja aamiasta. Omat suosikkini olivat ehdottomasti vohveli tai lettu buffet ja syntymäpäivät.


(Kuvat: Pinterest)

Lähdin jokaisesta teemasta tekemään luonnokset, jotka lähetimme asiakkaalle palautteen antoon. Asiakas oli innoissaan kaikista aiheista, mutta heidän suosikiksi nousi piknik ja syntymäpäivät. Palautteessa he vielä mainitsivat, että luonto voi mielellään tuoda vähän liikaakin.

Koska asiakas oli pitänyt kaikista eniten syntymäpäivä ja piknik teemasta lähdin myös suunnittelemaan niitä eteen päin. Mietin teemoille tarinat ja kasasin ylös rekvisiitta listaa.

Syntymäpäivä teeman tarinaksi mietin kesä syntymäpäivää, jossa perhe on järjestämässä yllätys juhlia perheen 14-vuotiaalle työlle. Paikalla on perhe ja tarjoiltavaksi on tuotu kakku hänen lempi marjasta. Kohderyhmänä kuviin sopii leivonnasta kiinnostuneet ja juhlien järjestäjät

Piknikille taas on kokoontunut ystävä porukka, joka ei ollut nähnyt toisiaan vuosiin. Ystävykset sattuivat olemaan samaan aikaan kotikaupungissa ja ajattelivat vaihtaa kuulumiset piknikin äärellä. Kohderyhmäksi kuviin sopisi nuoret aikuiset, ystävä, pariskunnat ja ihmiset jotka nauttivat ulkoilmasta ja pitävät pienistä retkeilystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti