keskiviikko 22. elokuuta 2018

MISSÄ ONNISTUIN JA MISSÄ EN ONNISTUNUT?

Missä onnistuin työssäni?

Omasta mielestä työ eteni hyvin kiireestä ja tiukasta aikataulusta huolimatta. Onnisutumisen tunteita nousi pintaan monien ideoinnin syntyessä (joita tuli koko projektin aikana lisää), lisäksi myös suurta onnistumista tapahtui kuvien muokkaus vaiheessa kun sain raparperi mehun näyttämään haalean vaalean punaiselta. 

Missä en onnistunut?

Ensimmäiset kuvat olivat täysin pielessä, joka johtui auringon paisteesta. Ulkona olisi kannattanut alusta asti käyttää F4,5-arvon kanssa jonkin laista varjoa auringon edessä. Lisäksi ensimmäisissä kuvissa oli huolimattomuus virheitä hillopurkkien likaisuuden kanssa, mutta onneksi sen sai korjattua uusilla kuvilla. Jos voisin tehdä kuitenkin jotain uudestaan, niin valitsisin syntymäpäivä teemalle kuitenkin sen luokan vaalean tapetin petoni seinän tilalle.

Mitä olen oppinut asiakastyön aikana?

Olen oppinut tuntemaan omia rajoja työ taakan suhteen. Lisäksi olen oppinut kameran käyttöä ja Photoshopin käyttöä, joka tuli minulle ihan puskista. Tiimityöskentely taitoja oppii joka ikinen päivä uudestaan ja uudestaan, joten sen voisi myös mainita. 

Mitä voisin tehdä ensi kerralla paremmin?

Aikatauluttamaan paremmin ja vähentää kunnianhimoisuutta. Olin itse työn aikana ehkä hieman liian innokas lähtemään tekemään kahta aika isoa kuvausjärjestely teemaa, joka vei aikaa järjestelyn kanssa ja tuotti ennen aikaisia harmaita hiuksia päähän, kun aikataulu alkoi menemään tiukille.

Mitä opittua voisin viedä käytäntöön jotta pääsisin kohti visiota?

Tutustun entistä enemmän kameroihin ja kuvan muokkaus ohjelmiin, josta voisi olla hyötyä myös harjoittelu paikassa. Löysin jälleen kerran suurta kipinää kuvausjärjestelyä ja kuvaamista kohtaa, joten haluan kehittää kaikkia opittuja taitoja. Lisäksi haluan tulevaisuudessakin saada näin paljon ideoita, mitä nyt olen saanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti