sunnuntai 27. toukokuuta 2018

GRAAFFINEN NÄYTTÖ - TYÖN TOTEUTUS

Aloitin heti moodboardien esittelyn jälkeen harjoittelemaan ja toteuttamaan ideaani josta asiakas oli pitänyt eniten.

Ensimmäinen toteutukseni oli raidallisella taustalla, jossa oli hehkulamppu tekstillä "toteuta ideasi" Teksti tuli hehkulampun sisälle aivan niinkuin olisi sen valolanka. Tekstin yhdistin toisiinsa pentoolilla piirtäen. Ensimmäiseen työhön ei saa koskaan olla tyytyväinen, joten lähdin kokeilemaan muutakin.Seuraavaan kokeiluun valitsin taustaksi liukuväri taustan kahdella värillä, josta keskeltä lähti pyöreän mallisesti keskeltä tummenemaan reunoja kohti. Keskelle tein jälleen kerran hehkulampun ja palkit jonne julisteen tekstit tulisivat. Tämän työn taustaa halusin erikoisemman näköiseksi, johon valitsin effect välilehdeltä haluamani teeman.


Kolmantena ja viimeisenä lähdin hiomaan edellistä työtä alusta asti. Samanlaisella taustalla  mentiin ja idea pysyi samana, mutta muutin teksti palkkien kokoa ja asentoja. Lisäksi jokaiseen kappaleeseen lisäsin varjostukset ja hehkulampun yläpuolelle valopisaran, joka muistuttaa sitä että hehkulamppu on syttynyt hyvän idean synnyttyä. Tähän olin tyytyväinen ja loin vielä kaksi muutakin elementtiä ikkunoita varten. Julisteen viereen lisättäisiin kaksi hehkulamppua Salon kaupungin ja Op:n logon keran. 

Koko työstä tein vielä lopullisen planssin, jossa on kaikki julisteet ja muut elementit, väriavaruudet ja tietenkin fontti valinnat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti