tiistai 24. huhtikuuta 2018

TULEVAISUUDEN KOULURUOKA KUVAUKSET - PERJANTAI

Seuraavana kuvauspäivänä päätin itse keskittyä alkuun kuvien läpikäymiseen ja muokkaamiseen. Kuvien joukosta löytyi kilpailutyöhön hyviä kuvia ja lisäksi joukossa oli muista ruoanlaitto kuvista loistavia kuvia, joita halusin päästä muokkailemaan harjoitus mielessä. 

Kuvissa oli paljon rajaus ja valoitusta muokkauksia, jotta ne näyttäisivät käyttö kelvollisilta. Kuvien muokkauksen ohella kävin myös ottamassa muutamat annoskuvat ja lisäksi päivän aikana sai otettua tarvittaessa lisää kuvia kilpailuruoan valmistamisesta.

tulevaisuuden_kouluruoka_annoskuva_1_petrakela

Annoskuvia varten meille oli tuotu erilaisia lautasia josta päätimme yhdessä 4 tai 5 lautasta, jolle annokset tehtäisiin. Kuvasin muutamaa eri väristä lautaista, mutta yhdeksi suosikiksi tuli vaaleanpunainen lautanen vaalealla puupinnalla. Kuvauksien ja kuvien muokkauksien jälkeen pidimme koko luokalla tiimiringin, jossa kävimme läpi kaikkien kuvat ja valitsimme sieltä parhaimmat. Valitut kuvat jaomme kokki puolen opettajan kanssa, joista he valitsivat parhaimmat kuvat tulevaa infografiikkaa varten. Luvassa on siis suunnitella heidän prosessista infografiikka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti