sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

TIMBERLAND BOBON NÄYTEIKKUNAAN

Hiihtoloman jälkeen pääsimme suoraan suunnittelemaan Salon Bobon näyteikkunan tekoa. Bobo on yritys, jossa myydään erin ikäisille lapsille vaatteita, leluja ja erilaisia laukkuja. Ensin suunnitelmissa oli jättää matkalaukut ikkunaan ja siitä tiedosta lähdimme suunnittelemaan näyteikkunaa. Ajatuksena oli luoda matkailu teemainen ikkuna, jossa olisi mallinukeilla päällä kevään uusimpia vaatteita ja matkalaukkuja löytyisi ikkunasta.

IMG_9338 IMG_9342

Paikan päällä suunnitelmiin tuli pieni muutos. Liikkeeseen oli tullut Timberland merkkisiä lasten vaatteita kevääksi, joten ne päädyttiin laittamaan ikkunaan. Lähdimme pukemaan kaksi mallinukkea ihan ensimmäisenä kyseisen merkin vaatteisiin ja pienempiä vaatteita päädyimme laittamaan toisen ikkunan sivuun roikkumaan katosta, jotta näyteikkunaan saadaan korkeutta kuin myös mielenkiintoa herättävää. 

IMG_9347 IMG_9356 IMG_9396

Ikkunoiden välissä oli pylväs joka erotti vähän ikkunoita ja sen toiselle puolelle laitoimme naulakon, johon toimme asiakkaille esille uusia Reiman ulkoiluvaatteita. Ikkunoihin lisäsimme vielä hieman pehmoleluja, jolloin myös lapsetkin kiinnittäisivät huomiota ikkunaan. 

Asiakas työmme oli erittäin mukava ja toi mukanaan uusia haasteita. Haasteena oli mallinukkejen pukeminen, jota vaikeutti se ettei raajoja saanut irrotettua tai liikutettua, mutta se onnistui oikein hyvin loppujen lopuksi. Uudet haasteet tuovat onneksi vain lisää kokemusta ja nyt tästä voi jatkaa opintoja taas kokemusta rikkaampana.

IMG_9397 IMG_9399 IMG_9404 IMG_9407

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti