keskiviikko 10. tammikuuta 2018

OPINTOJEN ALKU

Blogin pitäminen on helpointa aloittaa aina ensin kertomalla kuka täällä ruudun takana kirjoittaa. 

Olen siis Petra 23 vuotias ja asun Turussa poikaystäväni ja kissamme kanssa. Olen ammatiltani merkonomi ja olen opintojen jälkeen työskennellyt niin päivittäistavara kaupassa kuin myös tavaratalossa. Intohimoni on leipominen ja lähes kaikki käsityöt. Vapaa-ajallani pidän yllä leivonta blogia nimeltä Pala kakkua, kiitos, jonne päivittelen epäsäännöllisen säännöllisesti reseptejä uusista kokeiluista ja vanhoista perinne leivoksista/ruoista.

Opiskelen nyt tosiaan Salon seudun ammattiopistossa visualistiksi, joka on ollut haaveena merkonomin alalta asti. Tutustuin visualistin maailmaan jo merkonomin opintojen aikana ja halusin lähteä parin vuoden tauon jälkeen takasin koulun penkille hakemaan itselleni toista ammattitutkintoa.

Tulevilta opinnoilta odotan innolla pääseväni oppimaan paljon uutta ja näkemään eri visualistin osaamisia ja löytämään sitä omaa paikkaa, jolle olen avoin oli se sitten myymälä somistaminen tai graaffinen suunnittelu.

Opintoni alkoivat maanantaina 8.1 yleisellä starttipäivällä, jossa pääsin tutustumaan yleisesti koulun järjestyssäännöistä ja muista tärkeistä asioista mitä on hyvä tietää ensimmäisenä koulupäivänä. Tiistaina aloitinkin suoraan opinnot ja pääsin alkuun graaffisen suunnittelun mailmaan ja testaamaan Illustratorin käyttöä, josta innostusta riitti kotiin asti ja asensin myös ohjelman omalle koneelle!

Blogissa pääsette tulevaisuudessa lukemaa, millaista visualistin opinnot ovat ja mitä me käydään läpi. Tämä on siis munun pieni oppimispäiväkirja ja kaikki ovat tervetulleita mukaan lukemaa minun tietäni kohti visualistin ammattia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti