perjantai 19. tammikuuta 2018

ASIAKASTYÖ - VAIHTOEHTOJEN PÄÄTTÄMISTÄ

Torstai päivä alkoi jo heti kahdeksan aikaan. Pohdin vielä aamulla kumpaa työtäni alan tekemään eteenpäin. Opettajan kanssa keskustelu oli hyödyllinen, sillä se sai uutta ajattelua työhön ja näkemään asioita uudesta valosta. Olin painottunut enemmän edellisen postauksen julisteeseen, joten lähdin sitä työstämään.

Opettaja pyysi miettimään julisteeseen paria asiaa. Mitä fiilistä haluan luoda julisteella? Mistä nuoret ovat kiinnostuneita?

Haluan tuoda nuorille fiilistä siitä, että tapahtumaan olisi mukava tulla. Lisäksi monilla nuorilla on vielä hukassa se ns. oma polku ja se mitä he haluaisivat tehdä, joten halusin tuoda heille sellaista fiilistä julisteilla että se oman polun voi löytää kyseisestä tapahtumasta. 

Aloin myös miettimään mistä nuoret nykyään pitää. Hieman oli hankala miettiä, sillä en tunne yhtään joka olisi yläkoulun päättävä ja omat kiinnostukset ovat varmasti olleet täysin erillaiset siinä iässä. Mietin asiaa laajemmin ja tajusin, että niin minun ikäisien kuin myös nuorien kiinnostuksen kohteena ovat varmasti tv-sarjat ja elokuvat, josta sitten aloin etsimään inspiraatiota eri elokuva julisteista.

Löysin inspiraatiota ja lähdin muokkaamaan julistetta. Vaihdoin yön aamuksi ja toin auringon nousun kaupungin ylle. Auringon noususta ajattelen tuovan esille sen uuden alun, joka alkaa uudesta päivästä. Inspiraatio julisteeseen lähti Midnight in Paris elokuvan julisteesta, jonka näet tästä linkistä.

Sain tehtyä ensimmäisen A4-kokoisen julisteen, joten siitä oli helppo lähtee tekemään Facebook banneria, Instagram kuvaa ja muita kopioimalla taustan värin ja muut julisteen kuvat kaikkiin, jotta jokaisella on yhteinen teema.

8:00 - 9:30     - Kahden työn välistä pohdintaa ja hieman muokkaamista

9:30 - 10:30   - Kehityskeskustelu opettajan kanssa

10:30 - 10:45 - Kahvitauko

10:45 - 11:35 - Julisteen muokkaamista

11:35 - 12:00 - Ruokatauko

12:00 - 14:30 - Instagram kuva, Facebook banneri, planssi Visualistin alasta.

17:45 - 19:00 - Lehtimainoksen tekoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti