torstai 18. tammikuuta 2018

ASIAKASTYÖ - ETÄPÄIVÄ

Keskiviikko oli minulle etäpäivä, sillä olin sopinut päivälle työhaastattelun Turussa. Yön aikana olin miettinyt työtä ja teksti, jonka olin työhön kirjoittanut "Etsitkö omaa polkua". Aloin pohtimaan, että olisi hyvä hyödyntää kyseistä lausetta työn teemaan. Sain aamulla inspiraation Batman:stä ja tein luonnoksen, jossa oli kaupunki ja taivaalle heijastui Batman logon tyyppisesti teksti, jossa lukisi "Opisto Open" ja sen päivämäärä ja sijainti. Luonnostelin myös työn nurkaan ns. supersankarin, jolla ajattelin olevan koulumme logon värit.

Lähdin toteuttamaan työtä, mutta luovuin supersankarista ja valoheijastuksesta kokonaan sillä työ näytti paremmalta sellaisena ja halusin tekstin olevan eniten näkyvissä. Teksti oli munille pääosassa ja sen piti olla herättävä ja näyttävä, joten jos olisin tekstin laittanut pienemmäksi ei se olisi ollut enää niin näyttävä kuin isona.

Pohdin päivän aikana paljon sitä, että olisiko kyseinen työ hyvä vai palaisinko takaisin edelliseen. Päätöksen teon jätin suosiolla seuraavalle päivälle ja aloitin kirjoittamaan edelliseltä päivältä blogi postausta.


10:00 - 11:15    - Uuden idean luonnoksen teko ja sen aloittaminen illustratorilla

13:30 - 15:30    - Työn teko jatkuu.

16:30 - 17:30    - Blogin päivitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti